~ We zijn op zoek naar een tijdelijke versterking van ons team!

 

 Ben jij een krak in het organiseren en heb je affiniteit met gerechtelijke materies? Ben je een gedreven diplomaat en kun je dit combineren met jouw assertieve aanpak? Dan ben jij onze missing link!

 

Halte-R (www.halte-r.be) is een omkaderingsdienst die werkstraffen begeleidt in opdracht van de justitiehuizen van Kortrijk, Brugge en Ieper/Veurne.

Als werkstrafbegeleider Halte-R sta je mee aan het stuur voor het verwezenlijken van het alternatieve dispatching- en werkvloerproject Halte-R. Je werkt daarbij vlot samen met het team en andere actoren in het justitielandschap. Het begeleiden van mensen met een werkstraf en het opvolgen van de prestatieplaatsen vormen een uitdaging voor je organisatietalent. Daarnaast sta je ook in voor de communicatie en rapportage aan de bevoegde justitieassistent.

Je kan enerzijds op een gepaste manier begeleiden en beslissingen nemen, anderzijds kan je ook vlot verslag maken en administratief kan je vlot de nodige zaken afhandelen. Je bent flexibel en staat altijd klaar om oplossingen te bieden in noodgevallen. Daarnaast schrikt af en toe avond- of weekendwerk je niet af.

Je helpt bij de uitbouw van het project Halte-R. Je streeft naar manieren om de kwaliteit en dienstverlening te verhogen. Je bent tenslotte ook ambassadeur van halte-R en helpt om het project te promoten.

Betrouwbaarheid en gemeende klantvriendelijkheid is je tweede natuur.

https://www.roeselare.be/vacature/werkstrafbegeleider-halte-r-halftijds-vervangingscontract